6. 07. 16

Energijske slike za ženske in Zaupaj toku1/3 žensk ima boleče menstruacije - brez potrebe, samo zato, ker ne poznajo povezave med svojo maternico in žensko energijo.

V zgoščenih 2 urah boš izvedela toliko informacij o sebi, o svoji maternici, menstruaciji in sebi kot ženski, da je fino, če si prineseš nekaj za pisat.

Razstava energijskih slik za ženske, ki jih ustvarja Andreja Slokan bo zagotovila energetsko podporo celotni skupini (tega ne moreš doživeti nikjer drugje!).

Izvedela boš, kako ti menstruacija ne bo nikdar več pokvarila nobenega dopusta, športne aktivnosti ali česarkoli drugega. O tem bo več povedala Mateja Kalin, kreatorka prve slovenske Menstrualne skodelice LaliCup

Naredile bomo energetsko čiščenje maternice, ki ima dolgoročne rezultate na ODNOSE - tako z ženskami kot moškimi!

Maternica je sedež kreativnosti in zato kreira tudi tvoj finančni tok - je center SPREJEMANJA in če je ta zaprt potem običajno ženske jamrajo, da nimajo denarja.

Pomisli na potencial, ki ga nosi en tak ženski večer zate! Kje imaš ti svoj izziv? Pridi in ga premagaj, tako da aktiviraš svojo žensko esenco in vzpostaviš odnos s svojo maternico.

Kaj pa tiste v menopavzi? Vaša maternica energetsko še vedno hrani marsikateri zapis iz preteklosti. Sedaj ste v fazi modre ženske, ki znanje in informacije prenaša naprej ;)
Kaj pa najstnice? Kje drugje pa lahko izvedo kaj energetsko pomeni maternica? Tudi njihova ženska esenca je že aktivna - čudovita priložnost, da se je zavejo in jo cenijo ;)


**********************

Ženski večer je uspel, bilo je čudovito, naslednjič pridi tudi ti ;)